top of page

Kimchi Koreaans Expert

Ben jij gepassioneerd over alles wat met Korea te maken heeft en beheers je de taal vloeiend? Ben je bijna afgestudeerd of al afgestudeerd en wil je graag jouw passie voor Korea overbrengen op anderen? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij zijn momenteel de grootste online aanbieder van de Japanse taal in Nederland en België en zetten nu ook de stap naar het Koreaans om de grootste online aanbieder te worden voor de Koreaanse taal.

Kimchi is onderdeel van Kotatsu, onze Japanse tak. Wij zijn een klein team dat zich inzet om de wereld op een positieve manier te veranderen. Wij willen het voor alle volwassenen in Nederland en België mogelijk maken om op een hoogwaardige manier Japans, Koreaans en Chinees te leren, ook voor mensen die geen 3-4 jarige HBO/Universitaire opleiding kunnen of willen doen.

 

Onze missie is om volwassenen in Nederland en België op te leiden tot TOPIK niveau 2 of 3 binnen 2-3,5 jaar. We streven ernaar onze studenten te voorzien van de tools en kennis om hun dromen na te jagen, of het nu gaat om verhuizen naar Korea, reizen, studeren, werken, of gewoon genieten van Koreaans entertainment zonder ondertiteling. Onze aanpak richt zich niet alleen op de taal, maar ook op het individu. Kimchi heeft een community van gelijkgestemde mensen die elkaar ondersteunen, want alleen kom je maar zo ver.

 

Als bedrijf typeren we onszelf momenteel als een kleine organisatie met een platte structuur, waar collega's nauw met elkaar samenwerken, informeel met elkaar omgaan en waar ruimte is voor gezellige borrels en veel gelach. We zijn innovatief, nemen onze klanten serieus en streven naar resultaat.

Rolomschrijving voor Koreaans Expert:

- Het onderzoeken, ontwikkelen en uitwerken van Koreaans lesmateriaal volgens onze lesmethodiek.

- Lesgeven op 1-3 avonden per week, dit is zelf in te delen.

- De mogelijkheid om als reisbegeleider naar Korea te gaan.

- Creëren van Koreaans gerelateerde content.

- Assisteren bij het Koreaanse deel van onze evenementen.

 

Rol eigenschappen:

- Growth mindset. Je bent iemand die van groei houdt in alle aspecten. Je vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat het opgeleverde werk steeds beter wordt, dat je je bezighoudt met zelfontwikkeling, enzovoort.

- Je bent open voor nieuwe ideeën en methodes.

- Je bent een teamspeler.

- Je houdt ervan om nu en dan een borreltje met collega's te drinken (alcohol vrij is helemaal oké).

- Je bent proactief/assertief.

- Je bent enthousiast en hebt een positieve instelling.

 

Rol vereisten:

- Je spreekt vloeiend Nederlands en Koreaans.

- Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond of bent bijna klaar.

- Je komt drie keer per week naar ons kantoor in Almere.

- Minimaal TOPIK 5 niveau

 

Wat bieden wij?

- Een 24-36 uur contract, flexibel in te delen.

- Thuiswerkmogelijkheid.

- Reiskostenvergoeding.

- Een gezellige werkomgeving met collega's waarmee je écht kunt lachen.

- Borrels en teamuitjes met een jong en dynamisch team.

- Trainingsbudget en doorgroeimogelijkheden.

- Salaris te bespreken, marktconform.

 

Heb je interesse? Vul dan het volgende formulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op: https://kotatsu.typeform.com/to/PJbFez2T

bottom of page