top of page

Onze commissies

De vereniging kan natuurlijk niet bestaan zonder onze commissies! Lijkt het jou leuk om een commissielid te worden? De inschrijven voor studiejaar '23-'24 zijn geopend! Je kunt je aanmelden via de onderstaande emailadressen t/m 22 september 2023. 

Inschrijven voor meerdere commissies is mogelijk.  

Hieronder vind je meer informatie over de commissie van S.V.K. Dokkaebi.

koco.jpg

KoCo

Korea Commissie

De Korea Commissie, oftewel de KoCo, is bedoeld voor het organiseren van evenementen en gezellige activiteiten in Zuid-Korea tijdens de uitwisseling in het tweede studiejaar. Deze activiteiten kunnen onder andere borrels zijn, een kroegen- of clubtocht, karaoke, of culturele activiteiten zoals het bezoeken van musea of andere interessante locaties. De KoCo zorgt er dan voor dat er iedere week, of om de zoveel tijd, iets leuks gedaan wordt zodat niemand Dokkaebi hoeft te missen in Korea. 

Voorzitter: Almira

Email: KoCoDokkaebi@gmail.com  

OnderwijsCo (학Co)

Onderwijs Commissie

Hak (學; 학) betekent onderwijs, precies waarvoor deze commissie is opgericht. Deze commissie organiseert bijvoorbeeld een kleine crash course, studiemethodes voor TOPIK, workshops over master opleidingen, workshops of een career day met bedrijven. Dit is dus een van de meer serieuze commissies die zich inzet om studenten zo goed mogelijk te helpen met hun studie en oriëntatie voor de toekomst. 

Voorzitter: Noa

E-mail: onderwijscodokkaebi@gmail.com

학co foto.jpg

KCC

original-9359F821-6A09-4F94-A083-09993EB6D44F.jpeg

Koreaanse Cultuur Commissie

De Koreaanse Cultuur Commissie is er om te zorgen dat wij met volle teugen kunnen genieten van de Koreaanse kunst en cultuur. Deze commissie organiseert activiteiten die met de Koreaanse cultuur te maken hebben zoals meedoen met events van de Koreaanse ambassade, samenwerken met musea zoals het K-wave event in Volkenkunde, feestdagen vieren, soju- en spellenavonden, noem ze maar op. De leden kunnen zelf allerlei leuke events die te maken hebben met cultuur op creatieve wijze verzinnen en organiseren.

Voorzitter: Janneke

E-mail: kccdokkaebi@gmail.com

FeestCo (파티Co)

Feest Commissie

Zoals de naam het eigenlijk al zegt, is deze commissie bedoeld voor het organiseren van alle feesten. Dit kunnen zowel feesten zijn in samenwerking met andere studieverenigingen of een zelf bedacht en georganiseerd feest. Elk feest heeft een thema, die de commissie zelf bedenkt. Als feestcommissie wordt ervoor gezorgd dat alles, vanaf de locatie tot aan de muziek, geregeld is.

Voorzitter: Sanne 

E-mail: feestcodokkaebi@gmail.com

feestco.jpg
kampco.jpg

KampCo

Kamp Commissie

De Kamp Commissie gaat over het organiseren van het allejaarskamp, die aan het eind van het collegejaar zal plaatsvinden, en het eerstejaarskamp, die begin volgend collegejaar zal plaatsvinden. Dit organiseren betreft alles wat met het kamp te maken heeft; locatie, eten, activiteiten, etc. Deze commissie zal gedurende het eerste semester op een laag pitje staan, en zal dus niet veel tijd en moeite kosten tijdens deze periode. 

Voorzitter: Matej

Email: KampCoDokkaebi@gmail.com 

탁잡담

Taaluitwisseling

De 탁잡담 organiseert elke donderdag van 17:15-18:15 uur een meeting om je Koreaanse spreekvaardigheid te oefenen samen met moedertaalsprekers van het Koreaans. Ook organiseert deze commissie andere leuke activiteiten. 

Voorzitter: Katrien

E-mail: taaluitwisselingdokkaebi@gmail.com

Join de Discord server hier

tjd groepsfoto.jpeg
alumnico.jpg

AlumniCo

AlumniCommissie

De AlumniCommissie is bedoeld om leden in contact te brengen met Koreastudies alumni die hen kunnen voorlichten over de carrière mogenlijkheden na de studie door middel van het delen van hun eigen ervaringen. Evenementen die de AlumniCo zal organiseren zijn onder andere een Alumni-dag 

Voorzitter: Lotte 

E-mail: AlumniCoDokkaebi@gmail.com 

bottom of page