top of page

Assessor-Intern

Commissievoorzitter & SNS

Als Assessor-Intern ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de commissies en alle sociale media van de vereniging, hierbij kun je denken aan onze meest populaire kanalen: Discord, Instagram en onze Whatsapp groep. Niet alleen update je de leden over de activiteiten die de vereniging organiseert, af en toe moet je ook activiteiten van externe partijen uploaden. Dit houdt dus in dat je ook contact hebt met externen en dit weer kunt doorschakelen naar de rest van het bestuur. 


Als Assessor-Intern heb je twee á drie keer per academisch jaar een voorzittersvergadering. In deze vergadering kom je samen met alle commissievoorzitters om een terug te kijken op het eerste semester en door te nemen hoe het tweede semester zal lopen. Hoewel je verantwoordelijk bent voor het draaiende houden van de commissies en dat je op de hoogte bent over wat er gebeurt, hoef je geen commissievergaderingen bij te wonen (naast die van de commissie waarin je zit). Om toch te weten wat er speelt, is het belangrijk dat je open, eerlijk en benaderbaar bent. 


Ervaring van Ilja Markesteijn, Assessor Intern van het 1e bestuur '단군: De Mytische Stichters' der S.V.K. Dokkaebi:

Voor mijn bestuursjaar bij S.V.K. Dokkaebi, was ik in het eerste jaar van mijn studie Eerstejaarsassessor bij onze zustervereniging L.V.S.J. Tanuki (toendertijd nog L.V.S.J.K. Tanuki). Vanaf dat moment wist ik dat als ik ooit nog een keer bestuur zou doen, ik Assessor Intern wilde worden. Dit kwam omdat ik het altijd al leuk heb gevonden social media te runnen. 

Af en toe is bestuur en studie combineren zwaarder dan verwacht, maar dit heeft zeker niet het plezier weggenomen. Door bestuur te doen heb ik het genoege samen te werken met, in mijn jaar, 5 super lieve en begripvolle meiden, geleerd hoe ik efficiënter mijn tijd kan benutten en mij te houden aan schema's. Dit zijn zeker punten die ik mee kan nemen in mijn verdere ervaring in zowel studie als werk! 


Assessor-Intern
bottom of page