top of page

''Volumeee!''

Nadat bestuur II 고추장: pittig en praktisch officieel werd ingeslagen in september, was het afgelopen dinsdag dan eindelijk zo ver; onze constitutieborrel bij Café de Keyzer!


Voor de mensen onbekend met dit fenomeen; een constitutieborrel, ook wel cobo genoemd, is een borrel waarbij het nieuwe bestuur van een vereniging wordt gefeliciteerd met hun bestuur-zijn door besturen van andere verenigingen. Dit feliciteren heet recipiëren en gaat vaak gepaard met diepzinnige speeches en prachtige geschenken.


Ter voorbereiding had het bestuur een killer-cobo-team samengesteld, bestaande uit pedel, gastvrouw(en) en uiteraard beveiliging die hun taak zeer, ZEER serieus namen. Terwijl de alcoholische versnaperingen rijkelijk vloeide, werden wij gefeliciteerd door onze lieve collega-besturen en verwend met de mooiste cadeautjes. Helaas duurden de samenhorige sferen niet lang. Naast ons gastenboek en een aantal van onze cadeaus, werden ook onze eigen Intern en Extern op meedogenloze manier gebrast.


Ondanks het verlies van onze bestuursleden en eigendommen was het een zeer geslaagde cobo en hebben we het pand met minimale kleerscheuren kunnen verlaten. Het bestuur wil graag iedereen bedanken die deel uitmaakte van de avond! Jullie brasbrieven zijn goed ontvangen en zullen de komende weken deel uitmaken van onze bv agenda (alsof die niet al lang genoeg was <3). Voor de besturen wiens cobo nog op de planning staat; wees gewaarschuwd, onze handen jeuken...56 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page