top of page
  • Writer's pictureKoCo

SinterDokkaespel met de KoCo

Op dinsdag 21 november hebben we samen het SinterDokkaespel gespeeld! Pepernoten, verrassend lekkere chocolademelk en cadeautjes zorgden voor een waar Sinterklaas gevoel aan de andere kant van de wereld. Vanaf het begin ging iedereen goed op de Sinterklaasliedjes, maar uiteindelijk gingen deze over op Michael Bubleaanse kerstnummers. 


Nadat iedereen wat chocolademelk had gekregen en rond de cadeautjes ging zitten, begonnen we met de eerste ronde van het spel. Tijdens deze ronde moest iedereen met de dobbelsteen gooien om een opdracht uit te voeren en hopelijk een cadeautje te bemachtigen. Cadeautjes mochten gepakt worden, maar nog niet uitgepakt! 


Na een korte pauze volgde ronde twee. Dit keer met twee dobbelstenen! En met leuke opdrachten zoals “Zing een Sinterklaasliedje”, “Doe een bekend iemand van de studie na” en "Random Play Dance". Ook werden cadeautjes uitgepakt en van elkaar gestolen. Het was een spannende ronde!


Het SinterDokkaespel was duidelijk een geslaagde activiteit. De cadeautjes waren allemaal even leuk, de pepernoten te lekker en onze stress van die ochtend om het Koreaanse interview was helemaal verdwenen.25 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page