top of page

Our 2(th) birthday! Dies ''FeBo''

Updated: Mar 19


Op vrijdag 1 maart 2024 is ons favoriete kind maar liefst 2 jaar geworden. Ik heb het natuurlijk over de vereniging!🥳 Hieperde- waarom zit er een scheur in de taart? Maakt niet uit. Niets kon de pret drukken tijdens onze heuse FeBo (Feestelijke Borrel) in de Eeuwige Student op donderdagavond 29 februari. ‘Is het nou meer een feest of meer een borrel?’ Waar jij op dat moment gelukkig van wordt :) Je mag aan een statafeltje zitten borrelen (ik weet wat ik zei), maar schroom ook vooral niet om die heupjes los te gooien op de dansvloer, als je daar zin in hebt🕺🏼Nadat het kaarsje werd uitgeblazen die op de heerlijke slagroomtaart stond te branden, werd deze aangesneden en kon het feest- Oh sorry, de FeBo, pas echt beginnen! Terwijl er werd genoten van de taart, een spontane set van een onbekende DJ en de schalen bittergarnituur (duh, de FeBo?) werd vol enthousiasme door iedereen de tweede dies natalis gevierd.


Een minuut voor 12 (lees: 12 seconden, de speech liep weer eens uit) begon de countdown en toen het moment eindelijk daar was leek het alsof we onze botten voelden kraken. Onze baby, 2 jaar oud?? Ongelofelijk. Met z’n allen stonden we eventjes stil bij wat we allemaal bereikt hebben, maar genoten we vooral van het community gevoel dat we de afgelopen 2 jaar samen gecreëerd hebben. En dat maakte de avond compleet. Naast de bittergarnituur, natuurlijk.


Vanuit bestuur 2 willen we alle aanwezigen bedanken voor jullie enthousiasme tijdens de diesviering! Wij hebben er ontzettend van genoten en zijn blij dat iedereen het naar zijn zin leek te hebben. Op naar nog vele jaren! Proost! 건배!🥂


~ Luna, Praeses
*Honorable Mentions*


Super coole outfits
DokkaeDJ PraezusDies or dies?26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page