top of page

Onze commissies

De vereniging kan natuurlijk niet bestaan zonder onze commissies! Voor het komende academische jaar zijn wij nog opzoek naar commissieleden voor onderstaande commissies.

 

Lijkt het jou leuk om in een commissie te zitten? Meld je dan aan via een van de inschrijfformulieren. Houd er rekening mee dat elke commissie een apart inschrijfformulier heeft. Inschrijven voor meerdere commissies is mogelijk. 

Voor geïnteresseerden in de Alumni-commissie, hier kan je je aanmelden.

 

Ook zijn we nog op zoek naar een voorzitter voor de kamp-commissie. Lijkt het jou leuk om een kamp te organiseren voor alle leden aan het eind van het jaar? Stuur dan jouw motivatie door naar assessorinterndokkaebi@gmail.com

coin-noraebang-in-korea.jpg

KoCo

Korea Commissie

De Korea Commissie, oftewel de KoCo, is bedoeld voor het organiseren van evenementen en gezellige activiteiten in Zuid-Korea tijdens de uitwisseling in het tweede studiejaar. Deze activiteiten kunnen onder andere borrels zijn, een kroegen- of clubtocht, karaoke, of culturele activiteiten zoals het bezoeken van musea of andere interessante locaties. De KoCo zorgt er dan voor dat er iedere week, of om de zoveel tijd, iets leuks gedaan wordt zodat niemand Dokkaebi hoeft te missen in Korea. (Let op: voor deze commissie is een uitzondering, namelijk dat wij op zoek zijn naar een voorzitter die dit jaar op uitwisseling gaat naar Korea.)

OnderwijsCo

Onderwijs Commissie

Hak (學; 학) betekent onderwijs, precies waarvoor deze commissie is opgericht. Deze commissie organiseert bijvoorbeeld een kleine crash course, studiemethodes voor TOPIK, workshops over master opleidingen, workshops of een career day met bedrijven. Dit is dus een van de meer serieuze commissies die zich inzet om studenten zo goed mogelijk te helpen met hun studie en oriëntatie voor de toekomst. 

Voorzitter: Lotte

E-mail: onderwijscodokkaebi@gmail.com

R720x0.png
jeonju_photo.jpg

KCC

Koreaanse Cultuur Commissie

De Koreaanse Cultuur Commissie is er om te zorgen dat wij met volle teugen kunnen genieten van de Koreaanse kunst en cultuur. Deze commissie organiseert activiteiten die met de Koreaanse cultuur te maken hebben zoals meedoen met events van de Koreaanse ambassade, samenwerken met musea zoals het K-wave event in Volkenkunde, feestdagen vieren, soju- en spellenavonden, noem ze maar op. De leden kunnen zelf allerlei leuke events die te maken hebben met cultuur op creatieve wijze verzinnen en organiseren.

Voorzitter: Almira

E-mail: kccdokkaebi@gmail.com

FeestCo

Feest Commissie

Zoals de naam het eigenlijk al zegt, is deze commissie bedoeld voor het organiseren van alle feesten. Dit kunnen zowel feesten zijn in samenwerking met andere studieverenigingen of een zelf bedacht en georganiseerd feest. Elk feest heeft een thema, die de commissie zelf bedenkt. Als feestcommissie wordt ervoor gezorgd dat alles, vanaf de locatie tot aan de muziek, geregeld is.

Voorzitter: Luna 

E-mail: feestcodokkaebi@gmail.com

tuba-z-konfetti-a886.jpg
DSC_0033.jpg

KampCo

Kamp Commissie

De Kamp Commissie gaat over het organiseren van het allejaarskamp, die aan het eind van het collegejaar zal plaatsvinden, en het eerstejaarskamp, die begin volgend collegejaar zal plaatsvinden. Dit organiseren betreft alles wat met het kamp te maken heeft; locatie, eten, activiteiten, etc.
Deze commissie zal gedurende het eerste semester op een laag pitje staan, en zal dus niet veel tijd en moeite kosten tijdens deze periode. 

Om je aan te melden voor de commissie als lid of voorzitter, kun je mailen naar Ilja: assessorinterndokkaebi@gmail.com

탁잡담

Taaluitwisseling

De 탁잡담 organiseert elke donderdag van 17:00-19:00 uur een meeting om je Koreaanse spreekvaardigheid te oefenen . Ook organiseert deze commissie andere leuke activiteiten. Meer informatie over deze commissie is te vinden om op de Instagram: @tjd_languageexchange. 

Voor deze commissie zijn wij niet opzoek naar een voorzitter.

Voorzitter: Demi

E-mail: taaluitwisselingdokkaebi@gmail.com

Join de Discord server hier

WhatsApp Image 2022-07-20 at 7.34.45 PM.jpeg
bottom of page