top of page

Mondeling Oefenmoment 탁잡담X학CO

Ook dit jaar hebben de 탁잡담 en de 학CO een oefenmondelingmoment georganiseerd voor de eerstejaars op 4 juni 2024. In rondes van acht minuten gingen de eerstejaars in duo’s langs de ouderejaars waarbij elke tafel een ander onderwerp was. Per onderwerp werden de vragen die voorkomen in het mondeling gesteld en daarna werd er feedback gegeven. De eerstejaars kregen de mogelijkheid om hun voorbereide antwoorden te oefenen om zo te kunnen kijken welke delen van hun script (als ze die hebben) al voldoende geoefend waren. Als toevoeging kon er ook nog wat advies gegeven worden over verdere voorbereidingen qua script en andere tips en ervaringen over hoe het bij de ouderejaars vanaf ging toen ze nog in hun schoenen stonden.


We weten allemaal dat het spannend is om een mondeling te moeten doen, dus we hopen dat door naar het oefenmoment te komen, de eerstejaars alvast wat van de zenuwen hebben kunnen dempen door de vragen al een keertje in het bijzijn van andere mensen a.k.a ouderejaars en mede-eerstejaars te beantwoorden. Tevens, hopen we ook dat het waardevol was om ook naar mede-eerstejaars te luisteren en dat de eerstejaars de feedback hebben kunnen verwerken en een prestatie hebben kunnen leveren waar ze zelf tevreden mee zijn. 


Als bedankje voor de deelname van de ouderejaars hadden de organiserende commissies een klein cadeautje voorbereid met onder andere wat ramen en een gelukskoekje in een mooi tasje.


Voor aankomende jaren hopen we dat er nog veel geoefend kan worden en waardevolle feedback kan worden gegeven aan aankomende eerstejaars.


9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page