De KoCo zoekt commissieleden

Ben je momenteel in Korea en ben je bang dat je onze activiteiten zult missen? Wees niet getreurd! De KoCo, Korea-commissie, is op zoek naar leden om dit semester tijdens het buitenlandverblijf leuke activiteiten te organiseren in Korea. Bevind jij je momenteel in Korea en lijkt het jou leuk om samen met je medeleden activiteiten te organiseren, denk hierbij aan een 노래방 avond, museumbezoek, KBS bezoeken etc., meld je dan aan! Op deze manier kan je ondanks dat je niet in Nederland bent, profiteren van je lidmaatschap bij S.V.K. Dokkaebi!

De commissie zal lopen tot en met het einde van het buitenlandverblijf; dit zal rond midden/eind november zijn. Aanmelden voor deze commissie kan via kocodokkaebi@gmail.com. Stuur bij je aanmelding een korte motivatie waarom het jou leuk lijkt bij de commissie te gaan.

9 views0 comments