top of page

AlumniCo Reünieborrel 2024


Op woensdag 24 april was het dan eindelijk zover; om 18:00 uur stond de AlumniCo vol verwachting klaar in Café de Keyzer om de alumni van Koreastudies met een glaasje prosecco (of alcoholvrij!) te verwelkomen voor de allereerste alumniborrel. Afgestudeerden uit allerlei verschillende jaren kwamen samen om het over de studie en hun huidige leven te hebben onder het genot van een drankje. Langzaam maar zeker stroomde de zaal vol met tientallen alumni: jong én ietsjes minder jong! Oude vrienden die elkaar al jaren niet meer hadden gesproken kregen de mogelijkheid om bij te kletsen en gemeenschappelijke herinneringen op te halen. 


Toen de ruimte goed gevuld was ging de bloedstollende pubquiz van start, met vragen over Koreastudies vroeger en nu, de Koreaanse taal en cultuur, en de Geesteswetenschappen faculteit. Met een korte pauze tussendoor om de glazen bij te vullen of de blaas leeg te laten lopen, of gewoon een gezellig praatje te maken met je teamgenoten. Aan het einde van een bloedstollende tweede ronde werden de winnaars bekendgemaakt! De leden van het winnende team kregen allemaal een limited edition Alumniborrel 2024 mok gevuld met lekkernijen ter aandenken aan deze bijzondere avond. 


Ook na de pubquiz werd er vrolijk verder geborreld, waarbij er met veel plezier naar foto’s van vroeger werd gekeken. Een van de aanwezigen gaf toelichting bij de foto’s van zijn Taekwondo groep, waarop ook een jonge professor doctor Walraven te zien was! De AlumniCo wil graag alle aanwezige alumni bedanken voor deze zeer geslaagde avond vol verhalen. Was je er niet bij? En denk je: 'Nou ja zeg, zulke borrels wil ik ook meemaken!’ laat je dan vooral verrassen door alle andere leuke borrels en activiteiten van onze vereniging, onze deuren staan open darling <33333


14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page